سمعک شارژی

سمعک شارژی نسل جدیدی از سمعک می باشد. که در آنها بر خلاف سایر سمعک ها باتری وجود ندارد و خود سمعک قابل شارژ است . بدین صورت که در دیگر سمعک ها اگر باتری سمعک تمام می شد فرد استفاده کننده باتری سمعک را تعویض می کرد اما در سمعک های شارژی نیازی به این کار نیست و فقط لازم است که سمعک را به شارژ متصل کرد.

 

سمعک های شارژی

سمعک های شارژی

 

استفاده از سمعک های شارژی به دلیل آنکه نیازی به تعویض باتری ندارد ساده تر است مخصوصا برای افرادی که کار کردن با وسایل ظریف برای آنها مشکل است.
توجه داشته باشید که قابلیت شارژی بودن سمعک ها فقط در سمعک های هوشمند و فراهوشمند وجود دارد و در مدل های قبلی و قدیمی تر سمعک ها امکان پذیر نیست.
شارژر سمعک های شارژی بسیار زیبا است و از این جهت برای افرادی که ظاهر سمعک برای آنها مهم است بسیار مناسب می باشد همچنین اگر سمعک چهار ساعت داخل شارژ باشد می تواند ۱۵ ساعت کار کند.

مزایای سمعک های شارژی

مزایا و معایب سمعک شارژی

مزایا و معایب سمعک شارژی

  1. استفاده ساده تر و به صرفه تر: سمعک های شارژی از آن جهت که احتیاج به تعویض باتری ندارند بسیار به صرفه تر هستند. همچنین استفاده از این سمعک ها به دلیل عدم نیاز به تعویض باتری ساده تر می باشد مخصوصاً برای کودکان و سالمندان.
  2. درگیری کمتر سمعک و در نتیجه خرابی کمتر: این سمعک ها از آن جهت که احتیاج به تعویض باتری ندارند و در باتری آنها لازم نیست که مکرراً باز و بسته شود کمتر آسیب می بینند و به همین دلیل کمتر نیاز به تعمیر دارند.
  3. امنیت بیشتر: سمعک های شارژی از آن جهت که احتیاجی به تعویض باتری ندارند برای افرادی که در خانه حیوان خانگی و یا کودک دارند مناسب تر هستند از آن جهت که امکان بلعیده شدن باتری سمعک توسط کودک و یا حیوان خانگی وجود ندارد.
  4. سمعک های شارژی دوستدار محیط زیست : سمعک هایی که از باتری استفاده می‌کنند به محیط زیست آسیب وارد می کنند زیرا این باتری ها یکبار مصرف هستند و باید دور ریخته شوند اما سمعک های شارژی باتری ندارند و از این جهت به کاهش تولید زباله کمک می کنند.

معایب سمعک های شارژی

  1. مرتباً باید شارژ شوند ممکن است در بعضی مواقع که امکان دسترسی به برق وجود ندارد دچار مشکل شوند.
  2. سمعک های شارژی گرانتر هستند و تنوع کمتری دارند.

انواع سمعک های شارژی

سمعک های شارژی خود بر اساس نوع باتری شان به چند دسته تقسیم می شوند:

سمعک های شارژی لیتیوم یون

باتری های لیتیوم یون سبک ترین نوع باتری ها هستند که در خود دستگاه قرار می‌گیرند این باتری ها می توانند با سریع ترین زمان شارژ، طولانی ترین ماندگاری را حفظ کند. باتری لیتیوم یون بین ۴ تا ۶ سال عمر میکند.
پس از طی شدن عمر متوسط این باتری ها عملکرد این باتری ها کاهش پیدا میکند. این باتری ها در دستگاه های مختلفی مثل آیفون ها و وسایل برقی، لپ تاپ ها دوربین ها و …وجود دارد.
برای تعویض باتری این نوع سمعک ها باید سمعک را به شرکت تولیدکننده ارسال کرد.

سمعک های شارژی نقره روی

سمعک شارژی که باتری آنها از نوع نقره روی هستند سمعک هایی هستند که برخلاف سمعک های شارژی لیتیوم یون باتری آنها با بدنه ی آنها یکپارچه نیست یعنی اگر فردی فراموش کند که سمعک را به شارژ بزند می‌تواند از باتری‌های یکبار مصرف استفاده کند. در صورتی که در سمعک های لیتیوم یون امکان پذیر نبود.

مراقبت های خاص سمعک های شارژی

سمعک شارژی

سمعک شارژی

  • سمعک های شارژی اگر در برابر گرما قرار بگیرند آسیب می‌بیند پس سمعک های شارژی را در مکان های گرم و داغ مثل ماشین قرار ندهید.
  • علاوه بر گرما ضربه هم می‌تواند به این سمعک ها آسیب وارد کند. بنابراین از زمین انداختن یا پرت کردن این سمعک خودداری کنید.
  • از جدا کردن باتری های لیتیوم یون از سمعک خودداری کنید همانطور که توضیح داده شد این باتری ها با پوسته سمعک یکپارچه هستند و باز کردن آنها تنها توسط شرکت تولید کننده امکان پذیر است .
  • از شارژر هایی که استاندارد هستند و توسط شرکت تولیدکننده تولید شده‌اند استفاده کنید.

عوامل متعددی می توانند باعث کم شدن ظرفیت باتری های سمعکهای شارژی شود . عواملی نظیر:

  • خرابی باتری و فرسودگی آنها
  • شارژ نشدن درست باتری ها
  • استفاده بیش از حد از وسایل جانبی
  • قرار گرفتن باتری در معرض گرما یا سرما
  • وارد آوردن ضربه به باتری سمعک های شارژی مانند تلفن های همراه هستند از این نظر که اگر از آن ها درست استفاده نشود سریعتر دچار مشکل می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

نتیجه‌ای پیدا نشد.

فهرست